вівторок, 22 лютого 2022 р.

 21 лютого для учениць 7-Б класу було проведено відкритий захід на тему: "Стежками Київської Русі". Паняночки були об'єднані у дві команди, які змагалися у знанні історичних персоналій епохи Київської Русі, розгадуванні кросворду, пограли у гру "Дешефратор" та "Театральний мім", складали пазли історичних карт, встановлювали логічну послідовність та аналізували історичні документи.  Протягом заходу дівчата були активними, творчими та ерудованими; попрацювали в команді та індивідуальних конкурсах.  Наприкінці, дівчатами було визначено значення Київської Русі та політики її князів для розвитку українських земель! За результатами проведення історичної гри панянки були нагороджені грамотами.








 18 лютого для паняночок 7-Б класу було проведено урок на тему :"Утворення Галицько-Волинської держави". Протягом уроку дівчата не лише дізнались про історію створення Галицько-Волинської держави, її князів та військові сутички, а й застосовували інтерактивні методи дослідження історії: створювали Facebook-сторінку Романа Мстиславича, використовували QR-коди для перегляду фрагментів ведення політики князя та подальший розвиток українських земель, працювали з картою та історичнимии документами. Дівчата були активними та із задоволенням використовували свої ґаджети.




«Міста – герої України»

 «Міста – герої України» під таким гаслом  учителем історії Милютіною О.Л.  у 5-11 кл. було проведено цикл уроків, які  були спрямовані на в...