четвер, 15 грудня 2022 р.

 

ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДА З ІСТОРІЇ 2022

Учні КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою щорічно беруть активну участь в інтернет-олімпіад з історії на сайті  «На урок».

Серед учасників інтернет – олімпіади учні 8 та 10- х класів стали переможцями та нагороджені дипломами: 

Волончук Олександра – диплом І ступеня;

Кириченко Анастасія – диплом ІІ ступеня;

Лебедєва Альона – диплом ІІ ступеня;

Верченко Вікторія – диплом ІІІ ступеня.

Копійка Дарина – диплом ІІІ ступеня.

Величко Марина – диплом ІІІ ступеня.

Горенко Тетяна – диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо учасників та бажаємо їм творчих успіхів і перемог!!!














ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ

10 грудня у світі відзначають Міжнародний день прав людини, який було засноване 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН, знаменуючи річницю ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини в 1948 році.

З нагоди Міжнародного дня прав людини у Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою протягом тижня, вчителем історії та правознавства Милютіною О.Л., було проведено ряд заходів правознавчої тематики. Учні поглиблювали свої знання у галузі прав та свобод громадян України, брали участь у фотоквесті, вирішували правові рівняння, проходили правові QR-квести, працювали на інтерактивній дошці Jamboard; учні старших класів брали участь у інтелектуальній грі «Де логіка?» правової тематики, розгадували правові загадки, та проходили selfi-квест на знання прав людини та громадянина.





«Міста – герої України»

 «Міста – герої України» під таким гаслом  учителем історії Милютіною О.Л.  у 5-11 кл. було проведено цикл уроків, які  були спрямовані на в...