середа, 24 квітня 2024 р.

СТЕМ-тиждень



 #STEMтиждень_spring2024

Як важко уявити людське життя без гаджетів та Інтернету, без автомобіля та літака, без засобів, які полегшують умови життя людини. Усім цим благам людина завдячує минулим поколінням, які здійснили відкриття, що змінили світ.
Відкриття - це нові знання, ідеї або факти, які раніше були невідомі або не відомі широкому загалу. Вони можуть відкривати нові можливості для науки, технологій, мистецтва та інших галузей. Відкриття можуть бути результатом наукових досліджень, експериментів або просто власного дослідження та дослідження.
У рамках STEM-тижня 2024 учні 5 класу на уроках історії разом із вчителем О.Л. Милютіною проводили дослідження винаходів та відкриттів історичних цивілізацій, систематизуючи вивчений матеріал, укладали ментальні карти.
На цьому уроці учні мали можливість дізнатися про розвиток різних цивілізацій від давніх часів до сучасності, змогли вивчити ключові події, винаходи та досягнення кожної із епох, а також порівняти їх між собою. Дослідження допомогло учням розширити свої знання про світову історію та розуміння важливості культурного спадку для сучасного суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

«Міста – герої України»

 «Міста – герої України» під таким гаслом  учителем історії Милютіною О.Л.  у 5-11 кл. було проведено цикл уроків, які  були спрямовані на в...