пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

Легіонний щит

 






Учнівський історичний проєкт «Легіонний щит»

Вчителем історії Милютіною О.Л. у 6-х класах у рамках STEM -тижня у ліцеї  було досліджено військову справу та озброєння Давнього Риму.  Історичний проєкт  «Легіонний щит» - це захоплююча можливість для учнів 6 класу дізнатися більше про військову справу Древнього Риму, зосереджуючись на важливому аспекті римської армії - її легіонних щитах, зброї та амуніції. Учні мали можливість дослідити історію та конструкцію щитів, катапульт, зброї, їх використання в битвах та важливість для римських військ.

Для проєкту учні  виготовляли модель римського легіонного щита, катапульти, гладія, списа, дослідили матеріали, з яких вони були зроблені та їхню форму. Також учні проаналізували тактику та стратегії використання зброї у битвах, роль у формуванні римського легіону. Учні дізналися про історію та значення військової зброї у римській армії,  їх вплив на результати битв та успіхи римських військ. Також було розглянуто символіку та декоративні елементи на щитах та їх значення для римських воїнів.

Цей проєкт допоміг учням краще зрозуміти військову справу Древнього Риму, розвинути їх дослідницькі навички та зацікавити у вивченні історії цього захоплюючого періоду.

Немає коментарів:

Дописати коментар

«Міста – герої України»

 «Міста – герої України» під таким гаслом  учителем історії Милютіною О.Л.  у 5-11 кл. було проведено цикл уроків, які  були спрямовані на в...